събота, 20 юли 2013 г.

ЧУКАЩИЯТ БОГ НА ЗАТВОРЕНАТА ВРАТА



Евреи 1:1-2 –“Бог, Който при разни частични съобщения, и по много начини, е говорил в старо време на бащите ни чрез пророците, в края на тия дни говори нам чрез Сина, Когото постави наследник на всичко, чрез Когото и направи световете.
Откровение 3:20 –“Ето, стоя на вратата и хлопам, ако чуе някой гласът ми и отвори вратата, ще вляза при него и ще вечерям с него, и той с Мене.
І. ЧУКАЩИЯТ БОГ НА ЗАТВОРЕНАТА ВРАТА ЧРЕЗ ЗЕМЕТРЪСИТЕ
Матей 24:7 –“Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове.
ІІ. ЧУКАЩИЯТ БОГ НА ЗАТВОРЕНАТА ВРАТА ЧРЕЗ НАВОДНЕНИЯТА В СВЕТА
(Цунами – вълната на смъртта)
ІІІ. ЧУКАЩИЯТ БОГ НА ЗАТВОРЕНАТА ВРАТА ЧРЕЗ ГЛАДА В СВЕТА
ІV. ЧУКАЩИЯТ БОГ НА ЗАТВОРЕНАТА ВРАТА ЧРЕЗ МНОГОРАЗЛИЧНИТЕ ПОЖАРИ В СВЕТА
V. ЧУКАЩИЯТ БОГ НА ЗАТВОРЕНАТА ВРАТА ЧРЕЗ СУШАТА В СВЕТА
VІ. ЧУКАЩИЯТ БОГ НА ЗАТВОРЕНАТА ВРАТА ЧРЕЗ ВОЕННОТО НАСИЛИЕ В СВЕТА
VІІ. ЧУКАЩИЯТ БОГ НА ЗАТВОРЕНАТА ВРАТА ЧРЕЗ МНОГОТО БОЛЕСТИ В СВЕТА
VІІІ.ЧУКАЩИЯТ БОГ НА ЗАТВОРЕНАТА ВРАТА ЧРЕЗ СМЪРТТА В СВЕТА
1Коринтяни 15:55-57 –“О смърт, де ти е победата?О, смърт, де ти е жилото? Жилото на смъртта е грехът и силата на греха е законът. Но благодарение Богу, който ни дава  победата чрез нашия Господ Исус Христос.

3 коментара:

пожарни врати каза...

Статията ви е доста проницателна и малко страшна като видим какво е било писано преди толкова много години като това..." Матей 24:7 –“Защото ще се повдигне народ против народ, и царство против царство; и на разни места ще има глад и трусове.”..." особено като се замислим по сериозно над тези думи и видим че сега става същото, едни се бият вече от кок години и не спират да воюват.Положението в Сирия вече е критично и хората никога няма да могат да се върнат по домовете си просто защото не знаят дори дали съществуват още.Къде отивам с тази злоба и мъст не знам, но със сигурност не е на добре.

пожарни врати каза...

Радвам се че попаднах на вашата статия.Пишете много интересни неща и ако всеки един от нас се замисли ще разбере какъв човек е и дали би пуснал някой гладен у своят дом, за да сподели храната си и да вечерят.Важно е да бъдем всичко заедно и като един народ да посрещаме трудностите и да се опитваме да ги преодоляваме.Винаги ще има нещо, та нали това е живота да се борим.Само трябва да имаме воля и кураж и да действаме, но заедно, иначе нищо няма да се получи.

fire каза...

Тръпки ме побиха... Много интересен блог, радвам се попаднах тук.